Wij streven ernaar om een ieder tevreden en met een perfect afgestemde coupe naar buiten te laten gaan en dat gecombineerd met een fijne sfeer in de salon.

Gemaakt met veel ❤ en ☕ door Dutch Innovations Network

 

Over ons

Het gezellige team van Haarstudio BijKim. Hieronder zullen we ons allemaal even voorstellen!

Welkom iedereen !
Mijn naam is Kim Vastrick.
Al van jongs af aan wist ik wat ik later wilde worden, waar mijn passie lag.
Ik was altijd bezig met het bewerken van Haar, van het bewerken van Barbies tot het transformeren van haar van vriendinnen, familie en dat van mijzelf.
Na het afronden van de Havo ben ik gestart met het Allround-kappen op het ROC te Terneuzen.
Heb werkervaring opgedaan als leerling bij diverse salons, wedstrijdwerk gedaan en ben geëindigd als salonmanager bij een gerenomeerd kapsalon.
Vanuit daar wilde ik na 12,5 jaar dienstverband mijn eigen weg gaan als ZZP’er.
Ben klein begonnen maar mijn salon groeide zo snel dat ik besloot om mee te gaan in de groei om zoveel mogelijk mensen nog mooier te mogen maken als dat ze al zijn.
Klanten het vertrouwen geven dat ze zich kunnen overgeven en met een perfect afgestemd eindresultaat de deur uit kunnen gaan, advies geven maar vooral luisteren naar de wensen van een klant zijn essentiele punten voor een geslaagd bezoek aan de kapper. “Invest in your Hair it’s the crown you wear “
Als team zullen wij altijd kijken waar de behoeftes van de klant liggen en kijken met welke producten we het haar en hoofdhuid van een ieder persoonlijk in de beste conditie en coupe kunnen krijgen.
Na 17 jaar werkervaring zeg ik nog iedere dag dat dit de leukste job ever is!
Kom gerust langs voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak, wij staan u graag te woord.

Welkom iedereen !
Mijn naam is Santana Bartelen.
Na in verschillende salons gewerkt te hebben en veel ervaring te hebben opgedaan, is het nu tijd om mijn eigen onderneming te starten.
Mijn beroep als hair en make-up artist betekent keer op keer de uitdaging aangaan en de perfecte look te creëren, ervoor zorgen dat klanten zich op hun gemak voelen en dat iedereen blij de deur uit gaat; “Het geheim achter mooi zijn is eenvoudig – blijf jezelf“, vind ik de basis voor elke look.

Wat kun je verwachten als je door mij geknipt wordt?
Iedereen is anders en daarom is het belangrijk om goed naar de wensen van elke klant te luisteren. Mijn specialiteit is om de basis in vochtig haar te knippen en in droog haar te perfectioneren. Het voordeel hiervan is dat zowel de klant als ikzelf gelijk zie hoe het haar reageert en valt in zijn natuurlijke staat.

Wat kun je verwachten als je door mij gekleurd wordt?
Van gehele kleuringen tot het kleuren van uitgroei kun je bij mij terecht. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in balayages en highlights. Of je nu een natuurlijke kleuring wilt of een creatievere kleur is allemaal mogelijk.

Feestje?
Je kan bij mij terecht voor zowel een mooie föhn look met slag tot een wave met krultang. Hair up do’s en bruidskapsels + make-up, dit kan ik zowel in de salon aanbieden als op locatie.

Mijn naam is Amarige Dallinga. Ik ben 23 jaar en werk nu inmiddels voor mezelf in deze super fijne kapsalon. Ik ben eerst begonnen bij Kim als stagiaire , wat ik vanaf dag 1 al super gezellig vond. De eerste paar jaren waren heel leerzaam voor mij. Ik heb mij kunnen ontwikkelen in een kapster die veel passie en liefde heeft voor het kleuren en knippen van haar. De klant een metaformose geven en stralend naar buiten zien gaan, geeft mij energie en een fijn gevoel. Resultaten zijn te zien op mijn instagram account : Hairbyamarig

Mijn naam is Anne, ik ben gespecialiseerd in wimperextensions en wenkbrauwen. Ook kun je mij boeken voor verschillende make-up looks.

Bekijk deze link voor beschikbaarheid:

https://acbookings.setmore.com

Hi, I’m Karina, a nail stylist and instructor with over 11 years of experience. I came from Ukraine because of the war and have been working at Haarstudiobykim for a year now. From the age of 14, I loved to paint on my nails and even though I have a higher education in economics, I decided to do what I love. The main in my work are safety and high quality. I would like to invite you to the world of professional manicure. You can see examples of my work on my Instagram page: superwoman_nails_nl

Hii, mijn naam is Veronica, ik ben 19 jaar en op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de kappersopleiding in Goes. Nadat ik bij verschillende salons heb stage gelopen ben ik nu op de donderdag en vrijdag hier te vinden.
Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en vindt het ontzettend leuk om klanten blij te maken met een leuk fris kleurtje of kapsel!  Ik vindt het leuk om gezellig dingen te ondernemen en herinneringen te maken.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier en ik doe met veel plezier dit vak, ik hoop dat ik nog lang van Kim en het team mag leren!
Tot in de salon!